POLITIEKADVISEUR.NL

VERHELDEREN – TRAINEN – ADVISEREN – VOORUITKIJKEN

Mijn werk als adviseur doe ik op basis van een jarenlange ervaring als raadslid, fractievoorzitter, lijsttrekker, wethouder en laatstelijk griffier van een gemeenteraad. Daarnaast was ik 25 jaar onderzoeker en consultant voor overheidsorganisaties en maatschappelijke instellingen. Voor meer informatie kunt U mijn CV aanklikken.

 

Wilt U meer weten over de politiek adviseur? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Wiert Wiertsema per email of telefoon. Een kennismakingsgesprek en een verkenning van de vragen die U heeft, is altijd gratis. Prijsafspraken over mijn inzet worden gemaakt in overleg met U en zijn afgestemd op de situatie. De inzet van de politiek adviseur kan variëren van een eenmalige advies tot een langdurige ondersteuning.

 

Wiert Wiertsema

Eduard Flipsestraat 29
7558 DT in Hengelo (O)

info@politiekadviseur.nl

 

 

 

 

 

 

Tel: 074-2783552

ma