POLITIEKADVISEUR.NL

VERHELDEREN – TRAINEN – ADVISEREN – VOORUITKIJKEN

 

De wereld verandert voortdurend. Maar geldt dat ook voor uw partij? Is de koers van uw partij nog steeds up to date? Doet U wat de kiezers is beloofd? Kan het beter? Hoe doe je dat en wat is de beste strategie? Op deze (en vele andere vragen) kunt U antwoord krijgen via de workshop “Zelfevaluatie” door politieke partijen.

 

De politiek adviseur leidt de workshop waarin de energie en het denkvermogen van U en uw partijgenoten worden gebundeld. Ik stel vragen, daag u uit, zoek draagvlak binnen de groep en trek conclusies. De ideale omvang van een workshop is 10 tot 14 personen. Is dat te weinig, dan kunnen meerdere workshops worden gehouden. U zult merken dat een halve dag evalueren leuk kan zijn, inspirerend en productief. Het verbetert de sfeer en geeft nieuwe energie.

 

De bijeenkomst staat in het teken van evalueren, doorlichten en vooruitkijken. Het kan gaan over de inhoud van beleid, maar ook over de manier waarop uw partij zijn doelstellingen wil bereiken. Het resultaat is een lijst van aandachtspunten waar U als partij aan gaat werken en die door de aanwezigen worden ondersteund. Bij het formuleren van de gespreksonderwerpen kunt U hulp krijgen van de politiek adviseur. Desgewenst geeft ik een voorzet op basis van de informatie die U ter beschikking stelt.

 

Tijdens de workshop kan iedere deelnemer zijn of haar inbreng leveren. Ingebrachte ideeën en suggesties worden afgewogen. Aan het slot van de workshop wordt een lijst van blijf- en veranderpunten vastgesteld die door de deelnemers worden ondersteund.